Home»Domenii de proiectare»Instalații interioare

Instalații interioare

Specialist în sistemele pentru instalaţii electrice prin dezvoltarea de soluţii inovative, complete, de la cele mai simple funcţiuni - protecţie, distribuţie, control al electricităţii până la sisteme integrate în managementul instalaţiilor electrice şi al reţelelor informatice. Creeativitatea noastră se hrăneşte din confruntarea tendinţelor între decorativ si tehnologic. Proiectăm sisteme înglobate pentru aplicaţii rezidenţiale, comerciale şi industriale.

Diversitatea ne îmbogăţeşte munca şi ne permite să aducem mai multă valoare soluţiilor noastre pentru o satisfacţie mărită a clienţilor. De asemenea motivează căutarea noastră pentru inovaţie. În contextul unei globalizări accelerate şi a creşterii complexităţii proiectelor, suportul unui partener competent şi de încredere este absolut esenţial, o cheie adevărată pentru succesul companiei dumneavoastră. Soluţiile noastre încorporează cele mai recente inovaţii tehnologice, coerenţa lor fiind atent urmărită. Alegând Power Design înseamnă că sunteţi asistaţi de profesionişti la dispoziţia dumneavoastră în orice moment, de la conceperea proiectului până la finalizarea lui. Cunoscând cel mai bine ofertele producătorilor, vă vom oferi soluţia adecvată cerinţelor dumneavoastră pentru instalaţii electrice si reţele de date.

Toate proiectele noastre permit dezvoltare sustenabilă a instalaţiilor pentru că mâine începe astăzi. Mediul, o prioritate – este o cerinţă de o importantă extremă, ecosoluţiile fiind vitale pentru consumul de energie.

Eficienţa energetică înseamnă să prevezi soluţii prietenoase ecologic. Cu numeroase ţări deschise spre tăierea emisiilor de gaze cu efect de seră, optimizarea eficienţei energetice a clădirilor a devenit o chestiune prioritară. Power Design foloseşte un portofoliu de soluţii tehnice care permite clientului să evite risipa de resurse si să găsească echilibrul adaptat la cerinţele energetice reale. ”Eco-soluţiile” destinate atât sectorului rezidenţial cât si comercial ajută la optimizarea eficienţei energetice fie prin tăierea consumului de energie fie prin optimizarea lui.

Hoteluri – Ospitalitatea creşte fidelizarea clienţilor: indiferent care ar fi tipul locaţiei, fiecare detaliu contează atunci când vrei să consolidezi fidelitatea clienţilor. Serviciile de calitate înaltă şi comfortul asigură un procent mare de ocupare. Accesul la internet gratuit şi echipamentul pentru conferinţe sunt ingrediente esenţiale. Instalaţiile electrice contribuie de asemenea la asigurarea funcţionării sigure şi eficiente, şi pot furniza o caracteristică estetică pentru a mări imaginea de brand.

Mallurile si magazinele - Minimizarea costurilor, maximizarea vânzărilor: pentru asta proiectele noastre cer termene de construcţie fixe, bugete economice şi o infrastructură sigură, simplă şi uşor de instalat. Reconfigurările si operaţiunile de întreţinere trebuie să fie uşor de făcut pentru a asigura un nivel bun de continuitate al serviciului. Realizarea economiilor de energie prin integrarea soluţiilor spectaculoase de iluminat duce la creşterea vânzărilor.

Sănătate - Confort maxim şi siguranţă: pentru că este atât de important pentru a oferi maximum de confort şi siguranţă pacienţilor şi personalului, toate tipurile de unităţi de asistenţă medicală (de la spitale la casele de bătrâni) au nevoie de infrastructură de calitate.

Birouri - Adaptivitatea şi flexibilitatea înseamnă performanţă: să asiguri adaptivitatea înseamnă să creşti productivitatea.

Educaţie - Siguranţă, performanţă şi controlul costurilor de operare: acestea sunt provocările cu care se confruntă coordonatorii unităţilor de învăţământ. Ţinând cont de numărul mare de oameni şi traficul prin aceste clădiri, echipamentele de securitate trebuie să fie 100% disponibile. Echipamentele de date şi multimedia trebuie să fie puternice şi flexibile pentru a putea îndeplini nevoile si cerinţele unui sistem de educaţie modern şi de înaltă calitate. Şi graţie managementului consumului energetic în particular, costurile de operare vor fi optimizate semnificativ.

Centre de date - Performanţă superioară, continuitate în serviciu si eficienţă energetică: punctul critic al centrelor de date este că necesită structuri de încredere, flexibile şi infrastructuri scalabile, cu performanţe garantate. Ele trebuie să asigure continuitate absolută în serviciu şi azi mai mult ca niciodată, păstrarea continuităţii în alimentarea cu energie electrică este vitală. Soluţiile furnizate de PD furnizează un răspuns coerent şi eficient pentru nevoile unui centru de date.

Industrie - Asigurarea continuităţii în serviciu: pentru a asigura cele mai bune performanţe ale uneltelor de producţie, fabricile care rulează procese complexe au nevoie de soluţii stabile, de înaltă performanţă care pot garanta continuitatea optimă a funcţionării. Trebuie să permită reconfigurarea rapidă a instalaţiilor, astfel încât să poată fi integrate echipamente noi şi să permită întreţinerea uşoară. În mod evident asigurarea siguranţei personalului deservent al instalaţiilor este prioritară. De aceea toate soluţiile Power Design sunt proiectate în aşa fel încât să atingă cerinţele fiecărei industrii şi de mediu, chiar şi cele mai dificile.

Distribuie: fb tw g+